konsultationer
Jordemoderkonsultationer

Hvor mange jordemoderkonsultationer har DU brug for i DIN graviditet? Hos mig er det dig, der bestemmer. Også både hvornår og hvor jordemoderbesøget skal foregå - jeg kommer til dig hjemme eller på din arbejdsplads (det eneste vi har brug for er et privat rum med plads til, at du kan sidde og/eller ligge godt). 

Og du er garanteret, at det er den samme jordemoder hver eneste gang.


Jeg udfører de samme undersøgelser, som du tilbydes i det offentlige. Og er der særlige problemstillinger, der kræver yderligere opfølgning sørger jeg for at tage kontakt til din læge eller dit fødested. Jeg udfylder selvfølgelig også din vandrejournal.


Derudover prioriterer jeg, at der altid er tid til, at du kan føle tryghed ved både din nuværende situation og alle de udfordringer og evt. bekymringer en graviditet og kommende fødsel kan føre med sig. Der vil være mulighed for at få rådgivning om f.eks. fødsel, amning, familiedannelse, søskende eller hvad du/I i øvrigt måtte have behov for.


Jeg har god tid til hvert besøg - og også til at lytte en ekstra gang. 

Vi kan høre den lilles hjertelyd fra du er 16 uger henne i din graviditet.


Ring hvis I er interesserede - så kan vi booke den første tid og derefter evt. sammensætte et forløb, der passer til jer.

Address
Højgårds Allé 5 - 2880 Bagsværd
Phone
Email