om mig
marit
velkommen til en lille ny
Jeg er uddannet jordemoder i 2008 ved Jordemoderskolen i København og har siden arbejdet med både gravide, fødende og barslende kvinder og familier i hospitalssektoren og i almen praksis. Sideløbende har jeg siden 2012 undervist privat i fødselsforberedelse, og i vinteren 16/17 startede jeg desuden som privatpraktiserende ammekonsulent.
Hvad vil jeg?
Jeg brænder for at give jer som familie en tryg start og medvirke til, at det at blive forældre bliver en opgave, I kan vokse med og føle tillid til, at I kan mestre. Dét er min røde tråd for arbejdet med både gravide, fødende, nybagte mødre - og for deres partner og evt. større børn. 

Det ligger mig meget på sinde, at der skal være plads til forskellighed. Der findes ikke én rigtig løsning, men sammen kan vi hjælpe hinanden med at finde frem til, hvad der vil være rigtigt for jer. 

Jeg har videreuddannet mig til ammekonsulent (IBCLC) i 2015, og jeg har siden brugt uddannelsen i mit arbejde på hospitalet og i almen praksis.

Jeg har besluttet også at starte op som privatpraktiserende jordemoder, fordi det desværre er min oplevelse, at den hjælp, man får tilbudt fra det offentlige fortsat kan være utilstrækkelig for nogen.

Personligt er jeg mor til fire vidunderlige unger, som har gjort mig nysgerrig på mange nye områder. Så udover ovennævte uddannelser har jeg stor viden og kurser indenfor bl.a. rebozo, motorik, rytmik, søvn og brug af slynge/vikle.